OhMyBookTube: Marilou’s OhMyBookathon TBR + De eerste winactie

De OhMyBookathon is officieel van start en dus is het tijd voor de eerste winactie. In deze video, waarin Marilou haar TBR voor de readathon laat zien, maak je ook meteen kans op een exemplaar van het boek Al het moois is niet verloren van Danielle Younge-Ullman. Kijk de video om te weten hoe je kans maakt.

Abonneer je hier op ons kanaal

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

3 Reacties

 1. 10 augustus 2017 / 09:22

  Wat een leuke TBR heb je samengesteld. Crooked Kingdom is echt heel leuk <3 Ik moet nog steeds een boek met meer dan 500 pagina's aan mijn TBR toevoegen, ik denk dat ik mij dan toch maar aan Winter waag, haha. Al het mooist is niet verloren klinkt trouwens als een heel mooi boek.
  Do onlangs geplaatst…#OhMyBookathonMy Profile

 2. Chantal
  10 augustus 2017 / 17:27

  Ik ben met deel 2 van cirkel van het kwaad bezig. Uitverkoren van Linda Jansma

  Daarna staat Verbroken van P A. Paris (even uit me hoofd) op mijn leeslijstje daarna nog even geen idee. Misschien een manuscript als dat optijd binnen is.
  Of iets wat ik mischien nog win met een winactie.

 3. 11 augustus 2017 / 13:19

  Zowel op mijn facebook als op de facebookpagina van #ohmybookathon en op insta staat een foto van mijn TBR pile. https://www.instagram.com/p/BXfj-Pjh4nF/?hl=nl&taken-by=conniesboekkies
  Ik koos
  voor
  -Als de waarheid een leugen wordt van Selma van Dijk
  -Duet met jou van Dani Atkins
  -Bestemming onbekend van Wessel de Valk
  -Syndroom van J. Sharpe
  -Cinder van Marissa Meyer
  -Runa van Vera Buck
  Conny Schelvis onlangs geplaatst…“hemelsblauwe jas” Nicolle van den HurkMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge