#OhMyBookathon giveaway: Phobos van Victor Dixen

Wat gaat de OhMyBookathon toch weer snel, am I right?! We zijn alweer op de helft. Maar ook vandaag is er natuurlijk weer een toffe winactie! Je maakt kans op een exemplaar van Phobos van Victor Dixen.

Zes meisjes
Zes jongens
Zes minuten om elkaar te leren kennen
De eeuwigheid om van elkaar te houden

Ze dromen ervan geschiedenis te schrijven
Zes jongens en zes meisjes bevinden zich in een ruimteschip op weg naar Mars. Overal aan boord hangen camera’s, elke stap die ze zetten wordt gefilmd. De reis is namelijk ook een datingshow, die wereldwijd wordt uitgezonden. Het is de bedoeling dat ze allemaal hun grote liefde vinden, zodat ze op Mars de eerste menselijke kolonie in de ruimte kunnen beginnen.

Zij droomt ervan verliefd te worden
Léonor is een van de uitverkorenen. Ze is een wees en kan niet wachten haar eenzame leven achter te laten. Als haar droom een nachtmerrie wordt, is er alleen geen weg meer terug.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder in de comments weten hoe jouw OhMyBookathon tot nu toe verlopen is.

De actie loopt t/m zondag 20 augustus. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

16 Reacties

 1. 13 augustus 2017 / 10:28

  Dit is al het derde jaar dat ik mee doe aan de OhMyBookathon en ik vind het echt super leuk! Tot nu toe heb ik nog maar een boek uitgelezen. Ik heb vandaag deel 3 van The White Rabit Chronicles van Gena Showalter uitgelezen, wat echt een super leuke serie is! En ik ben nu begonnen in Een van ons liegt van Karen M. McManus. Ik had voor mezelf als doel twee boeken voor deze keer, dus eigenlijk lig ik nog op schema 🙂

 2. Dabney
  13 augustus 2017 / 12:35

  Ik doe voor de eerste keer mee en tot nu toe gaat het best goed. Ik ben gisteren aan mijn vierde boek begonnen! Ik heb ook al 3 challenges volbracht, misschien haal ik de andere ook wel!

 3. Thea Gringhuis
  13 augustus 2017 / 13:25

  Het geheugenboek van Lara Avery heb ik uitgelezen, ben nu bezig met Schaduwliefde. Heb daarmee ook een challenge klaargekregen. Maar of ik op zes uitgelezen boeken kom,dat is nog maar de vraag. Phobos lijkt mij trouwens een mooi boek. Ik houd wel van fantasy boeken.

 4. Rianne
  13 augustus 2017 / 13:56

  Dit is het eerste jaar dat ik mee doe aan de ohmybookathon en ik vind het super leuk om te doen. Heb nu 3 boeken gelezen en ga vandaag beginnen met de 4e. Weet niet of 6 boeken nog gaat lukken maar we zullen zien. En dit boek lijkt mij super mooi, ik houd wel van dit soort boeken.

 5. Joke
  13 augustus 2017 / 14:17

  Het gaat minder vlot dan ik had gehoopt. Ik lees wel meer dan anders, maar het blijft moeilijk om voldoende tijd vrij te maken. Toch ga ik nog proberen om twee boeken uit te lezen. Hopelijk lukt het nog! 🙂

 6. Sjoukje
  13 augustus 2017 / 15:44

  Ik heb nog niet zo veel gelezen als ik zou willen!
  Pas 1 boek uit maar vanwege de schoolvakantie heb ik mijn neefje & nichtje te logeren en dat is ook heel gezellig!
  Zelf zo gezellig dat het lezen er een beetje bij in schiet!
  Dat komt wel weer goed! 🙂

 7. Yvonne
  13 augustus 2017 / 15:52

  Oke, mijn #omybookathon gaat niet geweldig…. ik ben nog steeds met het eerste boek bezig….. maar ja dat heb je een beetje met een fulltime baan in een winkel….. maar ik genieten wel heerlijk van de bookathon en vind het leuk om steeds foto’s te plaatsen op instagram…. en nu ga ik toch maar weer heerlijk lezen, wie weet krijg ik dit boek toch nog uit tijdens deze bookathon….

 8. Fiza
  13 augustus 2017 / 16:20

  Gaat niet helemaal super, tot nu toe heb ik twee boeken gelezen. Ik ben nu in mijn derde bezig ^_^

 9. 13 augustus 2017 / 18:06

  Dit is ook mijn derde OhMyBookathon, en het eerste jaar dat ik eigenlijk net echt bezig ben met wat anderen (ge)lezen (hebben). Ik vind het weer heerlijk dit jaar! Lekker heen en weer van Engels naar Nederlands naar Engels, en heen en weer tussen een boek van 838 pagina’s, een kinderboek met rijmpjes van 70 pagina’s (om meteen maar twee reading challenges in te vullen: die van roze op de kaft en een titel van één woord), een Nederlands boek dat ik geleend had en een novella die ik niet zelf heb uitgekozen maar die ik wel helemaal fantastisch vond. Zometeen aan mijn zesde boek beginnen, en dat wordt dan toch een recensieboek, omdat het een tweede deel in een toffe serie is en ik stuiter dat ik die óók mag lezen.
  Jantine onlangs geplaatst…Schrijven | geloven dat ik ooit een boek schrijfMy Profile

 10. Eefke
  13 augustus 2017 / 19:46

  Dit is mijn tweede OhMyBookathon. Omdat ik deze week nog moest werken kon ik de eerste dagen nog niet veel lezen, maar dit weekend heb volop tijd gehad. Niet alleen om te lezen, maar ook om de YouTube-filmpjes van de OhMyBookathon te kijken. Ik ben nog bezig in mijn eerste boek Belgravia en vind het een super leuk boek (en het past bij de challenge lees een boek waarvan de titel bestaat uit één woord). Ik hoop het boek vandaag of morgen uit te lezen en dan verder te gaan met een volgende challenge. Ik heb nog geen idee welk boek het precies wordt, maar er staan er genoeg op mijn TBR. Veel leesplezier iedereen!

 11. Tamara D
  13 augustus 2017 / 20:31

  Voor mij het 3de jaar dat ik weer lekker de hele week mee doe. Heb nu 2 boeken uit: The hate u give, Grey.. denk wel dat ik me doel haal. En dat terwijl ik eigenlijk hoor te klussen in ons nieuwe huis hahaha

 12. 14 augustus 2017 / 00:02

  De book a thon is super… vind het alleen jammer dat ik te weinig tijd heb dit jaar. Maar probeer er 2 uit te lezen..

 13. 14 augustus 2017 / 09:29

  Oh deze heb ik nog niet gelezen dus doe graag mee !
  Ik heb inmiddels zes boeken uit, ben halverwege boek 7 en als die uit is heb ik ook de readingchallenge volbracht. Ben ook nog met twee andere boeken bezig ( lees altijd meerdere tegelijk) maar denk niet dat dat nog gaat lukken want ik moet eigenlijk nog dat studieboek doorlezen :O)…)
  Heerlijk om mee te doen ! Ideaal dat het in mijn vakantie valt. Het geeft mij extra stimulans om wat van mijn TBR-pile te lezen!
  Conny Schelvis onlangs geplaatst…“het achtste leven ( voor Brilka)” Nino HaratischwiliMy Profile

 14. Nell Maes
  14 augustus 2017 / 19:56

  Yeeeuuuyyy, de ohmybookathon is er weer! Vorig jaar wou ik al heel graag meedoen maar toen was ik op chirokamp dus van lezen kwam niet veel. Nu ben ik niet op kamp dus heb ik zeeën van tijd om te lezen! Ik heb al vele boeken uitgelezen want een readathon is natuurlijk een geweldig excuus om heel de dag lekker buiten of op je kamer weg te kruipen met een geweldig boek en een lekker kopje thee. Ik heb al vele mensen overtuigd om samen met mij te lezen dus het is dubbel zo gezellig! Ik beleef hier super veel plezier aan, bedankt om het te organiseren!😁📖

 15. Mariska
  14 augustus 2017 / 20:42

  Het gaat aardig.. ik heb tot nu toe “winter” uit.. dat is geen kleintje.. en ben op de helft met “duet met jou”.. die krijg ik nog wel uit denk ik.. helaas zit de hele dag lezen er niet in maar ik doe zeker mijn best!!!

 16. Sylvia
  18 augustus 2017 / 13:51

  De mijne is dit keer niet zo goed gegaan. Druk met studie, niet lekker (ziek) en wat persoonlijke dingen. Uiteindelijk twee boeken uitgelezen en eentje half. De instagram en FB challenges ook maar voor de helft en de blogs nu even een beetje bijlezen. Duimen dat de volgende editie (hoop dat die er komt!) beter voor mij gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge