Oh My Book goes English!

Ja, je leest het goed. Vanaf vandaag ga ik in het Engels bloggen. En dat doe ik niet op dit domein, maar op een nieuw domein; ohmybookblog.com. Misschien komt dit voor sommigen van jullie uit de lucht vallen, maar geloof me ik loop hier al een hele tijd mee rond. Zoals jullie misschien wel weten ben ik heel erg actief op Bookstagram. Een jaartje geleden ben ik daarop overgegaan in het Engels. Dat is me erg goed bevallen en ik vind het ook erg leuk dat ik daarmee nu de landsgrenzen kan overschrijden. Inmiddels heb ik ook best wat volgers uit andere landen en daarom leek het me een logische stap om ook in het Engels te gaan bloggen. En die dag is nu aangebroken.

Ik heb lang nagedacht over het hoe en wat. Ging ik iets compleet nieuws beginnen, een nieuwe naam? Of zou ik bij Oh My Book blijven. Voor dat laatste heb ik gekozen, maar dat viel ook niet mee. Het domein ohmybook.com is namelijk niet beschikbaar, deze wordt helaas verkocht voor duizenden euro’s en laat ik dat nou niet hebben liggen. Ik moest dus iets anders verzinnen, en ben uiteindelijk uitgekomen bij ohmybookblog.com. Ik vond het wel in het straatje passen; OhMyBookTube, OhMyBookmas, OhMyBookathon… see what I did there… 

Ook heb ik mijn social media handles moeten veranderen. NL past nu immers niet meer bij mijn blog, en dus zijn het de volgende handles geworden:

Ik hoop dat je me ook op mijn nieuwe blog wilt blijven volgen. Mocht je dit doen via een van deze social media kanalen dan hoef je niks te doen, ik heb immers de namen aangepast en geen nieuwe accounts aangemaakt. Ook als je me op Bloglovin volgt, hoef je niks te doen, daar zijn alle volgers overgezet.

Qua inhoud blijft de ‘nieuwe’ blog eigenlijk precies hetzelfde. Recensies en andere boekige artikelen met een persoonlijk tintje. Zoals je van me gewend bent, maar dan dus in het Engels. Wel heb ik een nieuwe frisse lay-out. Het enige waar ik, of beter gezegd we, nog niet over uit zijn, is het YouTube kanaal. Voorlopig gaan we daarop gewoon door in het Nederlands.

Als je je afvraagt wat er nu met de OhMyBookathon en met Bookmas gaat gebeuren… no worries, ook dit blijf ik gewoon organiseren!

Ik zou zeggen kom gezellig met me mee naar de nieuwe site, en laat me vooral ook even weten wat je ervan vindt:

www.ohmybookblog.com

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

2 Reacties

  1. 23 november 2017 / 15:01

    Gefelici! Lijkt me een prima idee. Waarom zou je jezelf beperken tot één taal of één land (of 2, als je Vlaanderen meetelt : )). Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge