Mijn TBR van mei

Het is zo ontzettend cliché om te zeggen, maar ik ga het toch doen; wat gaat dit jaar ontzettend snel! We zitten alweer in de maand mei. Dat betekent voor mij dat ik naar twee concerten ga (John Mayer en Bruno Mars), die voor mijn gevoel nog maanden weg zijn, en dat ik nu kan zeggen dat ik VOLGENDE MAAND op vakantie ga… mind is blown! Een nieuwe maand betekent uiteraard ook een nieuwe TBR.

Ik heb zin om te gaan lezen deze maand. Zeker nadat ik in april geen enkel boek heb uitgelezen… nieuw dieptepunt! Betekent niet dat ik helemaal niks heb gelezen. Sterker nog ik ben in veel verschillende boeken begonnen; Did I mention I miss you, Carve the Mark, Kill the boyband Eerste leven, Onverschrokken en de Kids of appetite. Bevielen die boeken me dan niet? Nee, Dimimy is daarin de uitzondering; die valt me tot nu toe een beetje tegen. Maar van de andere boeken heb ik tot nu toe oprecht genoten. Waarom ik dan steeds in een ander boek begon? Ik kan het je oprecht niet vertellen. Behalve de laatste drie dan, dat had alles te maken met Yalfest.

Goed, in de maand mei hoop ik een paar van deze boeken alsnog uit te kunnen lezen. Maar daarnaast heb ik ook nog een paar andere boeken die ik heel graag wil lezen.

Op mijn schouders van Jennifer Niven kreeg ik afgelopen week binnen en die ging meteen op mijn TBR stapel. Ik hoor alleen maar lyrische dingen over dit boek en dat maakt mij ontzettend nieuwsgierig. Het tweede boek dat ik graag wil lezen is #Girlboss van Sophia Amuroso. Dit boek stond al een tijdje op mijn wishlist, maar nu ik de Netflix serie gezien heb, – aanrader overigens – moet ik het echt lezen. Na mijn bingewatch sessie heb ik direct het boek besteld. Dan hebben we De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertalli. Ik kocht die boek op Yalfest en om heel eerlijk te zijn, was dit vooral ook vanwege de cover. Ik bedoel kijk nou.. het is zo’n mooi boek! Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar de inhoud en aangezien ik Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld gelezen heb, denk ik dat dat wel goed zit. Tot slot hebben we Hof van mist en woede van Sarah J. Maas, die deze TBR meteen ambitieus maakt – hallo boek van meer dan 600 pagina’s.. -. Toch wil ik dit boek heel graag lezen, ik heb enorm genoten van het eerste deel en Hof van vleugels en verwoesting, deel 3, komt al in mei uit. Dus ik moet er nu toch echt eens aan gaan geloven. De dikte van dit boek is wat me al die tijd heeft tegengehouden.

Goed, dat zijn dus de boeken die ik graag wil lezen. En dan hebben we het nog niet eens over de boeken die in mei uitkomen.. Onder andere Levana van Marissa Meyer en Een miljoen werelden met jou van Claudia Gray. Dat gaat natuurlijk nooit allemaal lukken in de maand mei, maar hé dromen mag altijd toch?

Wat staat er op jouw TBR van mei?

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

5 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 10:55

  Leuke boeken staan er op je TBR, ik ben ook erg benieuwd naar De voordelen, die staat ook op mijn TBR. Daarnaast wil ik heel graag The Valiant lezen 🙂
  Do onlangs geplaatst…Phobos – Victor DixenMy Profile

 2. 1 mei 2017 / 11:31

  Wat een mooie boeken! Alle boeken -behalve de laatste- hebben mijn nieuwsgierigheid gewekt. Zelf staan Misschien Nooit, Zonder jou van Chantal en Priscilla van Gastel en het eerste deel in de Stouter-serie hoog op mijn TBR.
  Judith onlangs geplaatst…Vermiste meisjes – Megan MirandaMy Profile

 3. 2 mei 2017 / 18:08

  Ik wil De voordelen ook heel graag deze maand lezen. Sterker nog, ik denk dat ik er vanavond meteen in begin 😀
  Madelon onlangs geplaatst…Wrap Up | April 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge