Mijn #OhMyBookathon TBR

Het is alweer bijna tijd voor de OhMyBookathon! Donderdag gaat ie van start en dus heb ik vanochtend mijn TBR samengesteld. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik niet denk dat ik al deze boeken uit ga lezen, ik organiseer immers de readathon… Maar met deze TBR heb ik in ieder geval keus, en wie weet verras ik mezelf wel.

Dit jaar is er ook iets nieuws, namelijk Reading Challenges. Deze zijn in het leven geroepen om je nog iets meer uit te dagen én om het samenstellen van je TBR makkelijker te maken. Dit zijn ze:

 1. Lees een boek met meer dan 500 pagina’s
 2. Lees een boek met een persoon op de cover
 3. Lees een boek waarvan de titel bestaat uit één woord
 4. Lees een boek met roze op de cover
 5. Lees een boek waarvan de titel begint met jouw voorletter
 6. Lees 6 boeken

Voor challenge 1, een boek met 500 pagina’s, en challenge 3, een één-woord-boek, heb ik gekozen voor Winter van Marissa Meyer. Dit boek heeft dik 800 pagina’s dus die zou de challenge zeker volbrengen en Winter is uiteraard één woord. Dan heb ik voor challenge 2, een persoon op de cover, en ook meteen voor challenge 4, een boek met roze op de cover, Duet met jou van Dani Atkins; het leesclub boek. Ik hoop natuurlijk dat ik Duet met jou terug ga zien in heel veel van jullie TBR’s. Heel veel zin in dit boek! Voor challenge 5, een boek met mijn voorletter, wil ik Love, Lucy van April Lindner lezen. Dan hebben we nog de laatste challenge, lees 6 boeken. Daarom bestaat deze TBR uit 6 boeken, maar zoals ik al zei ik denk niet dat dat me gaat lukken. De andere boeken die ik nog graag wil lezen zijn A quiet kind of thunder van Sara Barnard, Rebel of the sands van Alwyn Hamilton en Al het moois is niet verloren van Danielle Younge-Ullman.

Heb jij je OhMyBookathon TBR al klaar?

Ps. Ik zou het super leuk vinden als je je TBR op social media deelt

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

2 Reacties

 1. 7 augustus 2017 / 14:57

  Ik ben er nog niet helemaal over uit welke boeken ik wil ga lezen. Ik denk dat ik misschien Duet met jou toch maar ga kopen, zo kan ik meedoen met de leesclub en heb ik drie challenges behaald! Ik ga nog even verder nadenken over mijn TBR 🙂
  Do onlangs geplaatst…Mijn Funko Wishlist My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge