Kletspraatje: Mijn nieuwe blog!

Long time, no see! Na de OhMyBookathon ben ik volledig van de aardbodem verdwenen lijkt het wel. Maar daar heb ik wel een hele goede reden voor. Er is namelijk iets waar ik de afgelopen maanden, maar vooral de afgelopen weken hard aan gewerkt heb. Daardoor had ik even geen tijd voor Oh My Book, maar geen zorgen. Ook hier ga ik het zeer binnenkort weer oppakken.

Even over de OhMyBookathon. Wat was het dit jaar weer geweldig! Even een shoutout aan iedereen die meegedaan heeft en de readathon daarmee tot een succes gemaakt heeft. Qua lezen ging het voor mij ook fantastisch. Ik heb 4 boeken gelezen, waar ik best wel blij mee was. Zeker aangezien één van die boeken, Winter, meer dan 800 pagina’s telde (en ik die in één dag uitlas). Dus een zeer geslaagde OhMyBookathon. Ik heb door mijn nieuwe project nog geen tijd gehad om winnaars te loten. Maar wees gerust, dat ga ik komende week doen! Dus houd zeker je inbox in de gaten want wie weet heb je wel een toffe prijs gewonnen!

Ik wil jullie ook nog even bedanken voor alle lieve reacties op mijn OhMyBookathon vlog. Dat had ik eerlijk gezegd helemaal niet verwacht. Maar ik zit er zeker aan te denken om vaker te gaan vloggen! Mocht je de vlog nog niet gezien hebben, je kunt hem hier bekijken.

Maar dan, mijn nieuwe project… Ik ben een nieuwe blog begonnen! En nee, dat betekent niet dat ik met Oh My Book ga stoppen. Deze nieuwe blog komt namelijk in plaats van mijn andere blog Bella Mondo, met die blog ga ik dus wel stoppen. Chapter 22 is de naam van mijn nieuwe plekje op het internet en ik kon niet blijer zijn. Ik had al een tijdje niet echt meer de inspiratie of zin om op Bella Mondo te bloggen, ik was niet blij met de lay-out, ik was niet blij met de naam. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om het om te gooien, onder andere bloggen in het Engels en meer over muziek bloggen. Maar ik voelde op een gegeven moment toch aan dat het wellicht beter was om afscheid te nemen en met iets nieuws te beginnen. Toen ik dat idee eenmaal in mijn hoofd had, is alles vrij snel gegaan.

Het moeilijkste was nog wel het verzinnen van een naam. Een van de eerste opties die ik in mijn hoofd had, was Chapter 22. Ik wilde graag iest met het woord chapter omdat ik 1. zoveel van lezen houd en 2. deze nieuwe blog zie als een nieuw hoofdstuk. Uiteindelijk heb ik daar 22 aangeplakt. Buiten het feit dat ik het gewoon een mooi nummer vind en ik het goed vond klinken, vond ik het ook wel mooi om de naam te verbinden aan de periode waarin het opgezet is. Ik word namelijk bijna 22. Voor mij voelde dit heel goed en logisch.

Helaas was Chapter 22 als domeinnaam bezet en kon ik het ook op social media niet registreren. Ik baalde enorm, probeerde een nieuwe naam te verzinnen. Maar ik bleef toch steeds terugkomen bij die ene naam. Het bleef maar rondspoken, tot ik op een dag besloot dan maar chaptertwentytwo.com te registreren – die gelukkig wel vrij was – en op social media te gaan voor chaptrtwentytwo. Misschien niet perfect, maar ik kon de naam gewoon niet loslaten.

Toen kwam de volgende stap. Het design van de blog. Dit viel uiteindelijk mee. Ik vond een theme waar ik meteen verliefd op werd. Die heb ik gekocht en aangepast aan mijn wensen. Ik ben er echt super super blij mee. Alleen het logo heb ik echt twintig duizend keer veranderd, tot het huidige waar ik wel echt tevreden mee ben.

Chapter 22 is in het Engels, waar ik heel blij mee ben. Dit voelt gewoon goed. Ik houd van de taal en de meeste lifestyleblogs die ik volg, zijn ook in het Engels. Het is gewoon logischer. Verder is het dus een persoonlijke muziek & lifestyleblog. Ik heb super veel ideetje voor nieuwe posts en content en ik heb gewoon heel veel zin om nu eindelijk aan de slag te kunnen.

De blog is vandaag online gegaan. En ik moet zeggen, het was wel een beetje gek. Nu is het toch echt allemaal definitief en geen idee meer. Aan een kant voelt dat onwijs goed, en aan de andere kant is het ook wel ergens een klein beetje sad dat er een einde gekomen is aan Bella Mondo. Maar ik denk niet dat ik er spijt van ga krijgen.

Mocht je benieuwd zijn geworden naar mijn nieuwe blog, ik zou het super tof vinden als je een kijkje neemt en me even laat weten wat je ervan vindt. Overigens zullen op Chapter 22 ook boekgerelateerde posts komen. Maar dan voornamelijk over contemporary Engelse boeken en misschien ook wel wat non-fictie. Dus mocht je dat leuk vinden, dan kun je altijd de blog volgen natuurlijk.

Ga hier naar Chapter 22!

Zo dat was weer een lang kletspraatje, maar hé het was dan ook alweer een hele tijd geleden. Ik hoop dat jullie ook enthousiast zijn over mijn nieuwe avontuur. En houd Oh My Book zelf ook zeker weer in de gaten voor nieuwe posts, reviews en voor de winnaars van de OhMyBookathon acties. Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend toe en natuurlijk een hele fijne septembermaand. Ik ben echt heel blij dat de r weer in de maand zit, laat die herfst maar komen!

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

4 Reacties

 1. 1 september 2017 / 13:42

  Wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe blog. Heel veel succes 🙂 Ik ben erg benieuwd naar je artikelen!
  Do onlangs geplaatst…TBR- tagMy Profile

  • Lisanne
   Lisanne
   Auteur
   4 september 2017 / 19:55

   Dankjewel! Spannend is het zeker. En ja als je tijd tekort komt, dan wordt het lastig. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge