Disclaimer

Op Oh My Book plaats ik regelmatig recensies van boeken. Een groot deel van deze boeken heb ik ontvangen van de uitgeverij. Ondanks dat ik deze boeken ontvang, zal ik altijd eerlijk zijn. Als ik vind dat een boek niet zo goed is, dan zal ik dat ook eerlijk zeggen. Uitgeverijen en auteurs hebben dus geen enkele invloed, recensies komen voort uit mijn persoonlijke mening.

Daarnaast maak ik gebruik van het bol.com partnerprogramma. Op de website zul je links vinden naar bol.com. Als via deze links aankopen gedaan worden, ontvang ik daar een klein percentage commissie over. Dit gebruik ik vervolgens om bijvoorbeeld verzendkosten, hosting of domeinkosten van te betalen. Dit geld wordt dus weer terug in de blog gestoken.

Op Oh My Book kan ook geadverteerd worden. Voor de mogelijkheden kan een mailtje gestuurd worden naar contact@ohmybook.nl.

Het gebruiken/citeren van content door derden zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan. De RSS Feed van deze blog, eveneens sociale kanalen, mogen niet door derden worden gepubliceerd, vermenigvuldigd of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.

Oh My Book kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van onvolledigheden of onjuistheden. Oh My Book is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van website’s waarnaar op deze site wordt verwezen.