Mijn #BBBookstagram wrap-up

Net als vorig jaar, heb ik ook dit jaar weer meegedaan aan de #BBBookstagram. De Instagram challenge van Blossom Books. In tegenstelling tot vorig jaar, is het me dit keer gelukt om daadwerkelijk iedere dag mee te doen. En daar ben ik stiekem best een beetje trots op. Het leek me dus wel leuk om een kleine wrap-up te maken met alle 31 foto’s bij mekaar.

Ik vind het echt leuk om ze allemaal zo bij elkaar te zien. En al zeg ik het zelf, ze zijn best goed gelukt toch?! Door de challenge heb ik echt veel tijd in mijn Bookstagram account gestoken en dat zie ik ook echt terug nu. Bookstagram is zo leuk en er zitten ook zoveel toffe mensen op. Ik ga proberen om de komende tijd super actief te blijven. Misschien niet iedere dag zoals ik de afgelopen maand gedaan heb, maar zeker meerdere keren per week. En mocht Blossom Books deze challenge volgend jaar weer doen, dan ben ik zeker weer van de partij!

Heb jij ook meegedaan aan #BBBookstagram?

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

6 Reacties

 1. 2 september 2017 / 15:10

  Ik vind je foto’s altijd prachtig! Ik heb ook meegedaan aan de BBBookstagram challenge en ik vond het echt heel leuk om te doen 🙂
  Do onlangs geplaatst…Wat ik wil lezen in septemberMy Profile

  • Lisanne
   Lisanne
   Auteur
   4 september 2017 / 19:53

   Aw dankjewel! En ja was leuk hè. In December houd ik mijn eigen maand lange challenge 🙂

 2. 4 september 2017 / 19:42

  Knap om ze zo allemaal samen te zien. Ik zag ze uiteraard dagelijks verschijnen maar zo valt het toch nog meer op dat ze een knap geheel vormen. Zelf heb ik niet elke dag meegedaan. Zo deed ik er ook enkele voor de Oh My Bookathon én postte ik enkele dagen gewoon iets anders wanneer ik daar meer zin in had. Toch vind ik die BBBookstagram heel erg leuk om te doen. Leuk om te zien hoe iedereen een heel andere invulling geeft aan de opdrachten.

  • Lisanne
   Lisanne
   Auteur
   4 september 2017 / 19:54

   Dankjewel! En ook helemaal prima toch om niet alle dagen mee te doen. Ik vond het ook echt heel leuk om te doen. In December houd ik mijn eigen maand lange challenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge