Aankondiging; De OhMyBookathon leesclub!

Dit jaar heb ik iets héél leuks tijdens de OhMyBookathon; een heuze leesclub! Want hoe leuk zou het zijn als we tijdens de OhMyBookathon met een hele hoop hetzelfde boek kunnen lezen? Dat is de bedoeling van de leesclub met het boek Duet met jou van Dani Atkins. En uitgeverij de Fontein is zo lief om 7 boeken beschikbaar te stellen!

Waar gaat het boek over?

Ally en Charlotte waren ooit vrienden, maar dat is verwaterd. Charlotte is getrouwd met David, Ally’s eerste en grootste liefde, en dat heeft Ally haar nooit kunnen vergeven. Ally zelf is tegenwoordig gelukkig getrouwd met Joe, en ze voeden samen hun zoon Jake op. Maar dan treffen de twee vrouwen elkaar voor het eerst sinds jaren weer, onder de slechtst denkbare omstandigheden: in het ziekenhuis, waar David en Joe vechten voor hun leven. Een dag lijkt weinig in een mensenleven, maar voor Ally en Charlotte zal het leven in deze 24 uur onherkenbaar veranderen.

Lees hier een leesfragment uit het boek!

In onderstaande video leg ik je alles uit over de leesclub:

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en wie weet ben jij wel een van de gelukkigen die het boek toegestuurd krijgen.

Zoals ik ook al in de video zei; mocht je niet geloot worden, geen zorgen. Er is een kortingscode voor het boek! Die kun je hier vinden. Print deze uit en je krijgt €2,50 korting op het boek in de boekhandel!

Verder kun je hier de Facebookgroep vinden waar we het over het boek kunnen hebben.

Ben jij van plan om mee te gaan doen aan de leesclub?

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

6 Reacties

 1. Michelle Weerensteijn
  27 juli 2017 / 16:01

  Echt super leuk dat er ook een boekenclub is met de ohmybookathon!

 2. Ingrid
  27 juli 2017 / 16:14

  gaaaf
  zou graag mee willen doen!

 3. 27 juli 2017 / 18:16

  Wat leuk dat er een leesclub georganiseerd wordt! Ik heb me aangemeld, want dit boek spreekt mij wel aan. Ik heb nog nooit iets van haar gelezen, maar de cover en de beschrijving beloven veel goeds 🙂 (Ik <3 van Jojo Moys)
  Do onlangs geplaatst…TAG: Beautiful coversMy Profile

 4. Mandy
  27 juli 2017 / 18:44

  Super Leuk, doe graag mee! Wat is de naam van de Facebook groep? Ik kan via de link er niet bij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge