6 boeken die ik deze herfst wil lezen

De herfst is aangebroken en dat maakt mij heel erg blij. Ik hoop dat ik de komende maanden mijn zin voor lezen weer terug kan krijgen, want momenteel zit ik echt in een enorme leesdip. En je zou toch denken dat de herfst echt de perfecte tijd is om weer in die leesflow te komen. Nou zijn er een aantal boeken die binnenkort uitkomen en die ik heel graag zou willen lezen.

Iko van Marissa Meyer

29 september – Blossom Books

Graphic novels zijn niet echt mijn ding. Maar Iko wil ik wel heel graag een kans geven. Ik ben zo dol op The Lunar Chronicles en ik vind Iko zo’n tof personage dat ik dit boek gewoon niet aan me voorbij kan laten gaan. Wie weet verandert mijn mening over graphic novels hierna wel compleet?!

 

Iskari van Kristen Ciccarelli

4 oktober – Blossom Books

Iskari was een van de ARC’s die je tijdens YALFest al kon kopen. Ik heb hem toen bewust laten liggen omdat ik liever wachtte op de hardcover, die ongetwijfeld weer heel mooi gaat zijn. Het verhaal spreekt me erg aan, vooral omdat het draken bevat. Dit lijkt me echt een fijn fantasy verhaal, perfect om tijdens de herfst te lezen!

 

Warcross van Marie Lu

4 oktober – Best of YA

Ik houd van een goed sci-fi boek en Warcross klinkt heel erg interessant. Bij de woorden virtual reality en hacken was ik eigenlijk al verkocht. Daarnaast vind ik de cover ook gewoon heel erg mooi, en tja dat helpt bij mij nou eenmaal mee.

 

Vertrouw op mij van Jennifer L. Armentrout

10 oktober – Zomer & Keuning

Komende maand komt Jennifer L. Armentrout naar Nederland en daar heb ik heel veel zin in! Ik mag haar interviewen en ik ga ook naar het event in Utrecht dat georganiseerd wordt. Mocht je nog geen kaartjes hebben, die kun je nog steeds kopen volgens mij. Dat ze naar Nederland komt, is natuurlijk niet zomaar. Vertrouw op mij, het zesde en laatste deel in de Wacht op mij serie, verschijnt namelijk en dat moet gevierd worden.

 

Schildpadden tot in het oneindige van John Green

10 oktober – Gottmer

De nieuwe John Green is denk ik een boek dat ik of fantastisch ga vinden of dat helemaal niks voor mij is. The Fault in our Stars vond ik geweldig, maar andere boeken van John Green hebben me nooit weten te raken. Toch wil ik het heel graag een kans geven.

 

De Notenkraker E.T.A. Hoffman

2 november – Blossom Books

Ik ken het verhaal van De Notenkraker helemaal niet. Maar ik houd enorm van kerst en ik zou het dus heel graag eens lezen. Deze nieuwe editie van het klassieke sprookje wordt uitgegeven bij Blossom Books en hun kennende wordt dit dus weer een prachtig vormgegeven boek.

Welke boeken wil jij graag lezen deze herfst?

Lisanne

Boekenwurm en blogger met een liefde voor thee, Coldplay en avondjes thuis op de bank – met een goed boek uiteraard. Afgestudeerd in journalistiek en tevens blogger op bellamondo.nl

4 Reacties

  1. 29 september 2017 / 13:25

    Het wordt weer een duur najaar met zoveel mooie boeken 😅

    Ik wil sowieso Iskari gaan lezen 😊

  2. 29 september 2017 / 16:18

    Wauw, ik wist helemaal niet dat John Green met een nieuw boek kwam, maar nu ben ik wel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge